Skip to main content

Velkommen til - Fællesskabet

Om Fællesskabet

Sange er fortællinger der kan samle os. Derfor skriver jeg sange der hylder det fællesskab, der løfter os. På arbejdspladsen, i fodboldklubben, med venner og familie og de institutioner der er rammen for nogle af os. Det har jeg gjort i samarbejde med Region Nord & Kulturkanten med dette resultat.
Læs mere hos kulturkanten

Skal du bruge en sang?
Skal du bruge en sang? Til at styrke fællesskabet i firmaet eller badmintonklubben? Måske skal du have din helt egen fællessang eller dit eget hit til at fylde dansegulvet festen der skal huskes for evigt?

“Musikken binder Nordjylland sammen”

Jeg har skabt “Musikken binder Nordjylland sammen”. Her får 2 lokalsamfund med voksne og børn i alle aldre deres helt egen sang om deres fællesskab og de værdier der binder dem sammen. 

Vi samles om et varmt måltid mad og en koncert med PopFar efter fyraften i februar. Samtidig snakker vi om de glæder og værdier de har i lokalsamfundet. Til juni får de så deres helt egen sang om alt det de deler. 

Tak til Region Nordjylland for støtten. Jeg glæder mig til at komme igang, og forhåbentlig styrke fællesskabet videre ud i Nordjylland og resten af Danmark. 

Hvor synes du vi skal fortsætte projektet?

Det var så vigtigt at de fik sat ord på kvaliteten af deres tid herude på Lejbjerg. Det løfter ligesom op over hverdagen og ud af leverpostejen.

JannePædagog på Lejbjergcentret

Jeg er så glad for vores sang. Nogle gange er man trist eller glad. Så er Lejbjergsangen det der gør os glad

Heidi BetinaBorger på Lejbjerg

Den har han sgu ramt lige i røven!

EmilBorger på Lejbjerg

Den er lige til Melodi Grand Prix. Jeg havde danset kinddans med min kæreste hvis hun stadig havde været her

SteenBorger på Lejbjerg

Vi hører den flere gange om ugen

BelindaMedarbejder Lejbjerg