Skip to main content

Popfar - en mand og hans mission

PopFar – Lad os tænde et bål

Jeg er PopFar – Danmarks nye hverdagshelt med en mission – “Mandag morgen skal øverst på vores bucketlist.”

Vi har kun “3 milliarder” sekunder på et 80-årigt liv – så lad os nyde hverdagen og “Havregrøden”, det er trods alt det vi har mest af. Og lad os nyde stunderne sammen. 

Jeg leverer soundtracket når du sidder i bilen på vej hjem en regnvåd onsdag, når du danser i køkkenet mens du laver pasta kødsovs. Og ikke mindst en fest med højt humør, fuldkorn og guldkorn som du ikke vil misse – selv efter en lang arbejdsuge.

Så hvor skal vi ses? 

Det kan også blive i den akustiske version i stuen, kirken, på jobbet eller i kulturhuset hvor jeg kommer med min trio eller helt alene og deler alle mine banale hemmeligheder om hvorfor jeg er så forbandet nødt til at være håbefuld, selv når der er leverpostej på menuen 8 ud af 7 dage. 

 

“Jeg sang på vej hjem fra koncerten og glædede mig til mandag morgen.

Lisbethmor til 2

Alle skulle møde Henrik. Han får alle de stjerner jeg kan give, for underholdning, charme, gode historier - og dejlig sang.

BenteFra Nibe

Jeg har slet ikke børn, men jeg bliver ramt og rørt af sangene.

Gustav21 år

Pengene til terapeuten var ikke spildt

JørgenFra Klitgård Fiskerleje

MEGA OPTUR! Godt skrevet - man kan ikke få det lort ud af hovedet! Rørende, ærligt, uforstilt - og folkeligt i ordets bedste betydning.

Lars-EmilFilosof

Jeg får lyst til at blive far, bare for at komme ind i hverdagsræset og køre ungerne til pælesidning og violin - og ikke mindst høre dem mens de øver sig!

Henrik